АГЕНЦИЯ МОНДЕЛ ТРАВЕЛ

АГЕНЦИЯ МОНДЕЛ ТРАВЕЛ

ул. Цар Самуил 32
София,
България
23.3167801
42.6938688
UserLikes
Име: АГЕНЦИЯ МОНДЕЛ ТРАВЕЛ
Адрес: София, ул. Цар Самуил 32
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.mondel-travel.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Туроператори и туристически агенции
Дейност:

Туристическа – туроператорска и турагентска

Ключови думи: екскурзии до испания, екскурзии до италия, екскурзии до франция, екскурзии до бенелюкс, екскурзии до швейцария

За нас

ТА Мондел  Травел  ООД се занимава с организиране на самолетни и автобусни екскурзии в и извън страната, като акцентът на дейността на фирмата са европейски дестинации както за възрастни, така и за ученици. Предлаганите програми са разнообразни и включват различни градове и държави. Фирмата се гордее и с високо ниво на екскурзоводското обслужване, добро хотелско настаняване по предлаганите маршрути и перфектна организация. Мондел организира и екскурзии, които съчетават самолетно и автобусно пътуване. При този тип екскурзии, клиентите ни пътуват със самолет  до даден европейски град, където се приобщават към автобусна група, пътуваща по същата програма.


ТА Мондел Травел  ООД организира и индивидуални екскурзии съобразени  с изискванията и желанията и на най- взискателните ни клиенти. Пакетите които предлагаме на индивидуалните си клиенти могат да включват – хотелско настаняване, екскурзоводско обслужване, самолетни билети и различни видове резервации за музей и различни мероприятия.


ТА Мондел Травел ООД предлага и на своите клиенти и разнообразни круизни пътувания в Тихия, Индийския Океан и Средиземно море.


Нашата агенция е специализирана и в провеждането на симпозиуми, конгреси,  семинари и пътувания с цел обучение както в страната така и в чужбина.


От дълги години Мондел Травел специализира и в провеждане на ученически екскурзии. 


 За нас е удоволствие да работим за своите клиенти, и връзката с тях винаги е от първостепенно значение. Това ни помага да подобряваме постоянно  качеството на предлаганите услуги и създаваме продукти, които отговарят на желанията на нашите туристи.

 

Открийте ни в Google+