ул. Ангел Кънчев 43 - вход от към бул. Патриарх Евтимий
София,
България
23.3253255
42.688422
UserLikes
Име:

КРИС ЕЪР ООД

Адрес: София, ул. Ангел Кънчев 43 - вход от към бул. Патриарх Евтимий
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.travel.chrissair.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Туроператори и туристически агенции
Дейност:

туроператор

Ключови думи: самолетен билет, хотел, екскурзии, почивки, уикенд


Галерия


КРИС ЕЪР ООД КРИС ЕЪР ООД КРИС ЕЪР ООД


Виж на картата

Сподели във Facebook

За нас

КРИС ЕЪР ООД е лицензиран туроператор и турагент с лиценз от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма № PK-01-6484. Eкипът на компанията се състои от професионалисти с дългогодишен опит в туристическия и авиационен бранш. При нас може да организирате Вашето бизнес пътуване или семейна почивка при изключително добри условия.


С внимание към детайла и прецизност планираме за нашите клиенти всяко едно пътуване – било то околосветско пътешествие, нискобюджетна ваканция или командировка. Ако Ви е необходим само самолетен билет или хотелско настаняване за която и да е точка от света, нашите компетентни консултанти с радост ще Ви предоставят различни варианти, съобразени с Вашите изисквания. Като представител на една водещите резервационни системи за хотели в Европа, Крис Еър може да Ви предложи изключително конкурентни цени. Предлагаме и широк спектър от допълнителни туристически услуги като рент-а-кар, трансфери, медицински застраховки. На нашите корпоративни клиенти ние предоставяме комплексни решения за ораганизирането на бизнес пътуванията им в страната и чужбина, изцяло съобразени със зададените изисквания. Крис Еър ще организира за Вас и перфектното корпоративно мероприятие – конференция, наградно пътуване, тиймбилдинг, семинари и обучения за малки и големи групи.


Друга сфера от дейността ни е представителство на различни международни туристически компании като хотелски вериги, авиокомпании и доставчици на хотелско настаняване. С цел предлагането на още по-комплексен продукт на своите клиенти, Крис Еър си партнира и с големи български и чуждестранни туроператори и доставчици на туристически услуги и благодарение на доброто си сътрудничество с тях, имаме възможност да предложим на нашите клиенти разнообразни услуги на конкурентни цени. Основните принципи, които спазваме неизменно в нашата работа са коректност, персонално отношение към всеки наш клиент или партньор и перфекционизъм.

 
Открийте ни в Google+