бул. Патриарх Евтимий 44
София,
България
23.3224276
42.6888758
UserLikes
Име: СМАРТ ТРАВЕЛ
Адрес: София, бул. Патриарх Евтимий 44
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.smarttravel.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Туроператори и туристически агенции
Дейност:

Туристическа дейност

Ключови думи: хотели, екскурзии, почивки, туроператор, туристическа агенция


Галерия

СМАРТ ТРАВЕЛ

За нас

СМАРТ ТРАВЕЛ ООД е изцяло частно дружество с ограничена отговорност , основано през 2001г. с решение на Софийски Градски Съд по ф. Д. №10781/2001г. с учредители : ДРАГОМИР АТАНАСОВ ЛАЗАРОВ И БОРИС ВЛАДИМИРОВ МЕХАНДЖИЕВ, които го управляват и представляват в качеството си на Управители както заедно, така и поотделно.

Дейността на СМАРТ ТРАВЕЛ ООД е изцяло в сферата на туристическите услуги, като кредото на основателите е, че една по-малка организация е много по-гъвкава и клиентски ориентирана и по тази причина е в състояние да предложи по-добра услуга чрез персонално вниман
СМАРТ ТРАВЕЛ
ие и специално отношение към нейните клиенти и партньори.

СМАРТ ТРАВЕЛ ООД е българска туристическа фирма, притежаваща Удостоверение за регистрация № РКК – 01-05810 за туристическа дейност „ТУРОПЕРАТОР” и № 04937 за „ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ” .


СМАРТ ТРАВЕЛ ООД успешно оперира в сферата на младежките и студентски обменни програми между България от една страна и САЩ от друга. Основната цел на тази програма е да предостави възможности на млади и интелигентни българи е да опознаят нови култури, начини на живот и бизнес, а също и да подобрят своята чуждоезикова подготовка.



 
Открийте ни в Google+