ул. Ангел Кънчев 43 - вход от към бул. Патриарх Евтимий
София,
България
23.3253255
42.688422
UserLikes
Име:

КРИС ЕЪР ООД

Адрес: София, ул. Ангел Кънчев 43 - вход от към бул. Патриарх Евтимий
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.travel.chrissair.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Туроператори и туристически агенции
Дейност:

туроператор

Ключови думи: самолетен билет, хотел, екскурзии, почивки, уикенд

Услуги


Галерия


КРИС ЕЪР ООД КРИС ЕЪР ООД КРИС ЕЪР ООД


Сподели във Facebook





Gulf Air

Ние, екипът на КРИС Еър (CHRISS Air), сме горди да обявим подписването на споразумение за Генерален Агент по Продажбите и търговско представяне на авиокомпания Гълф Еър (GULF Air) за България.
А ето и официалното изявление:
Националният превозвач на Кралство Бахрейн, Gulf Air, обяви назначаването на Крис Еър за техен Генерален Агент по Продажбите (GSA) в България.
Крис Еър ще се заеме с офлайн продажбите и издаването на самолетни билети в България, популяризирайки дестинациите на Gulf Air за Близкия Изток, Арабски полуостров, Индийския субконтинет и Далечния Изток пред туристи и корпоративни клиенти, увеличавайки трафика на пътниците на авиокомпанията по Европейските й дестинации до останалите части на света през Бахрейн.
Г-н Якуб Абдула, старши мениджър продажби на Gulf Air в Европа, заяви: „Крис Еър е компания с установено силно присъствие в България и е известна със своите силни и дълготрайни професионални взаимоотношения в рамките на българския туристически пазар. Като такива, те са правилния избор за Gulf Air, помагайки ни да спечелим клиенти с гъвкавите ни опции за пътуване до много дестинации по света. В следващите седмици очакваме положителни резултати от нашия ексклузивен договор.”
Основана през 1950 г., Gulf Air е националният превозвач на Кралство Бахрейн. Като пионерска авиокомпания в региона на Близкия Изток с над шестдесет години опит в превозването на пътници между континентите, днес Gulf Air е считана за една от най-силните марки в авиационната индустрия.
Една от основните цели на Gulf Air е да свърже Бахрейн със страните от Близкия Изток и с останалата част на света. Авиокомпанията в момента управлява най-голямата мрежа от директни полети в Близкия Изток, като същевременно осигурява директни връзки към други международни дестинации. Текущата мрежа от полети на авиокомпанията се простира от Европа до Азия, като свързва 48 града в 30 страни, с флота от 37 самолета.
В унисон с икономическия план на Кралството, „Визия 2030”, стратегията на Gulf Air е да изгради ефективна търговски устойчива авиокомпания, която както да обслужва пътниците си, така и да подпомага икономиката на Бахрейн и да представлява Кралството на световната сцена. Спрямо нуждите и желанията на клиентите, стратегията е фокусирана върху три основни области: таргетирана и по-фокусирана международна мрежа; по-добър и последователен продукт; както и модерен и по-ефективен флот, който да оптимизира крайната цена. Целта на Gulf Air е да съчетае последните авиационни технологии с отличителното арабско гостоприемство, с което авиокомпанията е добре известна.
Gulf Air е официален спонсор на Формула 1 за 2013 г. в Бахрейн.
За повече информация моля посетете www.gulfair.com
 
Открийте ни в Google+